best free site creator

Rendszergazdai szolgáltatások

Hálózati, kisiroda, intézményi, vállalati tapasztalatokkal szolgáltatunk rendszergazdai tevékenységet. Célunk az innováció támogatásával költséghatékonyan és biztonságban működtetni az adott rendszereket, hálózatokat. Elsődleges szempont az adatok biztonsága.

Számítástechnikai szolgáltatásink legjelentősebb
szegmense, a rendszergazdai szolgáltatás.

Gazdasági szempontból jelentős egy vállalkozás infrastruktúrája. Most már minden kommunikáció ettől függ, és ezen múlik a cég működése. Ha az infrastruktúrába hiba csúszik a vállalkozásnál elmaradt haszon vagy kár jelentkezik. Ezt a környezetet homogenizálni kell, karbantartani, és a legfontosabb az adatok biztonságára ügyelni, biztonsági mentésekről gondoskodni. Ezért gazdaságilag megéri, ha szakember végzi ezt a feladatot és nem a cég egyik kijelölt embere, ha egy megbízott alkalmazott teszi, akkor ő nem vesz részt a termelésben, minden a számítógép problémákkal eltöltött idő a cégnek gyakorlati veszteség arról nem is beszélve, hogy egy szakember hamarabb fed fel hibákat.
Közel 20 éves tapasztalattal gondoskodunk partnereinkről. Ezek között vannak KKV-ék, irodák, költségvetési és oktatási intézmények. Ezzel a tapasztalattal segítünk a vállalkozás optimális működtetésében. Jelen vagyunk a mindennapokban, könnyen elérhetők vagyunk több fajta kommunikáción keresztül.  

Kapcsolat

Kövess minket a facebook-on, vagy like-olj ha tetszik!